Sosyal belediyecilik alanında yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi, ilçede yaşayan 270 bin vatandaşının hayatına dokunmaya devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri ilçede bulunan ortaöğretim kurumlarında bakım ve temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Başkan Balaban Öğrencileri Unutmadı (4)Belediye ekipleri, ilçe sınırları içerisinde bulunan ortaöğretim kurumlarında 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılına hazırlanmasına da destek oluyor.

Manisa KYK, yemekhane ve kantinleri denetleniyor Manisa KYK, yemekhane ve kantinleri denetleniyor

Ekipler, ilçe genelinde bulunan liselerin bahçelerinde bahçe bakımı ve temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Nihal Akcura Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince eğitim-öğretim sezonuna hazırlandı.

Başkan Balaban Öğrencileri Unutmadı (2)

“Çocuklarımıza başarılı bir eğitim-öğretim dönemi diliyorum”

Ülkemizin aydınlık geleceği olan çocuklarımızın daha iyi bir ortamda eğitim alabilmesi için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz diyen Başkan Balaban,

“Ülkemizin aydınlık geleceği olan çocuklarımızın daha iyi bir ortamda eğitim alabilmesi için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda Yunusemre’de bulunan liselerde bakım ve temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Bu çalışmayı yapan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, aydınlık geleceğimiz olan çocuklarımıza başarılı bir eğitim-öğretim dönemi diliyorum.” Dedi.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU