Vatandaşlar, Yunusemre Belediyesi tarafından sunulan hizmetlerden duydukları memnuniyeti belirterek Başkan Balaban'a teşekkür etti.

Başkan Balaban’a ziyarette Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Mesut Doğan, Manisa Meyve Sebze ve Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Destan Bulgay, Meclis Üyeleri, Özel Kalem Müdürü Seyit Ali Özmen, Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar, Kuyualan, Tevfikiye, Akmescit, Topçuasım, Mutlu, Kaynak ve Ayn-ı Ali muhtarları eşlik etti.

Balaban, esnafın sorunlarını yakından dinledi

Başkan Balabandan memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, ‘Seçimden seçime değil, her zaman halkın içindesiniz’ ifadelerinde bulundu.

Halkımızın sesi olmak için her zaman çalışıyoruz diyen Başkanı Balaban,

“Her zaman halkımızın yanındayız.  Onların sesi olmak amacıyla hiç durmadan çalışıyoruz. Bizler belediye olarak tüm birimlerimiz ile beraber vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek için varız. Bugünde Karaköy Pazarı’nı ziyaret ettik. Esnafımız ve vatandaşımız başımızın tacıdır.” dedi.

 Ziyaret sonunda esnaf ve vatandaşlar, Başkan Balaban ile hatıra fotoğrafı çektirerek, ziyaretin sonunda kendisine teşekkür etti.

Başkan Balaban’a vatandaştan tam not!” Seçimden seçime değil, her zaman halkın içindesiniz”Başkan Balaban’a vatandaştan tam not!” Seçimden seçime değil, her zaman halkın içindesiniz”

Hapisle yargılanan Başkan Dönmez’den açıklama: ‘Suçsuz olduğum ortaya çıkacak’ Hapisle yargılanan Başkan Dönmez’den açıklama: ‘Suçsuz olduğum ortaya çıkacak’

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU