Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Gökay Budak, Şehzadeler Belediyesi'nin Yaz Spor Okulları kapsamında açtığı yüzme kursuna katılan öğrencileri ziyaret etti. Başkan Budak, kursa katılan 102 öğrenciye çeşitli hediyeler takdim etti. 

Başkan Budak, Yaz Spor Okulu Yüzme Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti (5)


Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Gökay Budak, Şehzadeler Belediyesi’nin açtığı Yaz Spor Okulları kurslarına katılan geleceğin sporcularına Başkan Durbay’ın selamını iletti. Yüzemkursunun sadece bir başlangıç olduğunu vurgulayan Başkan Budak genç sporcuların bu kursu sadece yaz okulu olarak görmemelerini söyledi.

Başkan Budak, Yaz Spor Okulu Yüzme Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti (3)

"Spor, çocuklarımızın gelişiminde önemli rol oynar"

Necmi Temizel Spor Kompleksi Yüzme Havuzu'nda gerçekleşen buluşmada gençsporculara karşı oldukça ilgili davranan ve hediyeler veren Başkan Budak, genç çocuklara verdiği tavsiyede;

Kaptan yuvada kalmaya devam ediyor Kaptan yuvada kalmaya devam ediyor


"Bu kurslar, sadece yüzme öğrenmenin ötesinde, disiplin, azim ve takım çalışması gibi önemli değerleri de kazandırıyor. Spor, çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişiminde önemli bir rol oynar. Bu yüzden bu tür faaliyetlere katılmak çok önemli" dedi

Başkan Budak, Yaz Spor Okulu Yüzme Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti (2)


Başkan Budak’ın konuşmasından sonra öğrenciler hediyelerini alırken, kursa devam edecekleri için ne kadar heyecanlı ve mutlu olduklarını dile getirdi. 
 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU