Selendi Belediye Başkanı Murat Daban, 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde okulları ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya geldi. Bu sene ilk defa okul hayatına adım atan 1’inci sınıf öğrencilerine Başkan Daban, okul çantası hediye etti.

Beyaz altında zarar endişesi Beyaz altında zarar endişesi

31 Mart yerel seçimlerinde Selendi belediye Başkanı olan Murat Daban yeni eğitim yılında öğrencilere sırt çantası hediye etti. 2024 - 2025 eğitim- öğretim döneminin ilk gününde Atatürk İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Çamlıca İlköğretim kurumu, Şehirlioğlu ilkokulu, Çortak Ömer Nimet İlköğretim kurumu, Tavak İlkokulu, Pınarlar Şehitsavcı İlköğretim ilkokulu, Çıkrıkçı İlkokulu, Kazıklı İlkokulu, Eskin İlkokulu Rahmanlar ilkokulu ve Rahman Hacılar İlkokulunu ziyaret etti.

Başkan Daban’dan Öğrencilere Sürpriz! (1)

"Onların heyecanına ortak olduk"

Kendisi de eğitimci olan öğretmenlikten Belediye Başkanlığına seçilen Murat Daban, 1’inci  sınıfa başlayan minik öğrencilere sırt çantası hediye etti. Öğrencilere kendi elleri ile sırt çantalarını hediye eden Başkan Daban,

 “Bugün 1’inci Sınıf başlayan okula merhaba diyen yaklaşık üç yüz öğrencimize okul çantası desteğinde bulunduk. Onların heyecanına ortak olduk. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı en güzel şekilde hayata hazırlamalıyız. Milletlerin geleceği gençliğe ve gençliğin eğitimine bağlıdır diyerek yeni eğitim öğretim dönemi tüm milli eğitim camiasına, öğrencilerimize ve öğrenci velilerimize hayırlar getirsin” dedi.

Başkan Daban’dan Öğrencilere Sürpriz! (3)

Başkan Daban’dan Öğrencilere Sürpriz! (2)

Muhabir: ELİF YILDIRIM