Gülşah Durbay, Şehzadeler Belediyesinin Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde süpürgeci olarak istihdam etmek üzere 25 kadın işçi alınacağını açıkladı.

Manisa’da ilk kadın belediye başkanı olan Gülşah Durbay, kadınlara olan desteğini seçildiği ilk günden bugüne kadar eksik etmedi. Belediyenin temizlik işleri bünyesinde çalışmak üzere 25 kadın alacağı ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Saruhanlı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu coşkuyla kutlandı Saruhanlı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu coşkuyla kutlandı

"Kadınların iş dünyasında daha fazla yer alması ve ekonomik olarak güçlenmesi benim önceliklerim arasında. Bu uygulama, sadece temizlik alanında değil, aynı zamanda kadınların genel olarak iş gücüne daha aktif katılımını desteklemeyi amaçlıyor. Şehzadeler Belediyesi olarak, toplumsal eşitliği sağlamak ve kadınların ekonomik bağımsızlıklarını güçlendirmek için üzerimize düşeni yapacağız.”

Şehzadeler ilçesinde yaşanan temizlik sorununu kadın işçilerle çözülüp katitesinin artacağın vurdu yapan Başkan Durbay,

"Yaptığımız yeni personel alımlarıyla birlikte temizlik hizmetlerinin kalitesini daha da yükselteceğiz. Şehzadelerimizi temiz ve düzenli bir şekilde tutmak, halkımızın hak ettiği bir hizmettir. Bu konuda her zaman halkımızın yanında olacağız ve şehri daha yaşanabilir hale getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" ifadeleri kullandı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, temizlik işlerinde çalışmak üzere alınacak 25 Kadın işçi İŞKUR üzerinden işlemlerinin yapılacağını ve değerlendirmelerin olacağını belirtti.

Muhabir: RESULENUR KANTAR