Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay 17 Haziran Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü nedeniyle kuraklığa dikkat çekmek için bir açıklama yaptı. 

17 Haziran Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü nedeniyle bütütn siyasiisimler kuraklığa ve dikkatsiz su kullanımına dikkat çekmek için açıklama yapmaya devam ediyorlar. Şehzadeler halkının gönlünde taht kuran Başkan Durbay,  Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü'ne dikkat çekmek ve bilinçsiz su kullanımına karşı önlem alınması için bir açıklama yaptı. 

Başkan Durbay, dünyanın en büyük sorunlarından biri olan kuraklık, erozyon ve çölleşme sorununun, suyumuzu ve topraklarımızı tehdit ettiğini vurgulayarak;

"Yaşadığımız dünyanın en önemli sorunlarından birini oluşturan kuraklık, erozyon ve çölleşme sorunu; bugün suyumuzu, ormanlarımızı, topraklarımızı ciddi anlamda tehdit etmektedir. Yaşanabilir bir dünya umuduyla 17 Haziran Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü'nde farkındalığın daha da artmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Manisa'da orman yangınlarıyla mücadele daha etkin olacak Manisa'da orman yangınlarıyla mücadele daha etkin olacak
Muhabir: ÖZGE AY