Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, belediyenin Gençlik Merkezi’nde eğitim gören 8’inci sınıf öğrencilerine ders kitabı dağıttı. 

Şehzadeler Belediyesi sınav öğrencilerine destek olmaya devam ediyor. Belediye bu kapsamda Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi’nde açılan LGS kurslarında eğitim gören 8’inci sınıf öğrencilerine ders kitabı yardımında bulundu. LGS hazırlık kurslarında eğitim gören 120 öğrenciye kitapları Başkan Durbay kendisi dağıttı. 

Başkan Durbay Sınav Öğrencilerine Kitap Dağıttı (4)

Eğitim İş Sendikası'ndan önemli açıklama: Temizlik ve hijyenle herhangi bir tasarruf yapılamaz Eğitim İş Sendikası'ndan önemli açıklama: Temizlik ve hijyenle herhangi bir tasarruf yapılamaz

"Gençlerimiz Cumhuriyetimizin yolunu aydınlatmaya devam edecektir"

Başkan Durbay, belediye olarak her zaman öğrencilere destek olmaya devam edeceklerini vurgulayarak;
“Belediye olarak her zaman öğrencilerimizin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Laik ve bilimsel eğitimin öneminin farkındayız ve eğitim konusuna bu nedenle ayrı bir önem vermekteyiz. Bugün burada ders kitaplarını dağıttığımız öğrencilerimizin her birinin başarısı, ülkemizin; bilimde, sanatta, kültürde, ekonomide kalkınmasını ve gelişmesine ciddi katkısı olacaktır.  Düşünen, sorgulayan, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı yetişen gençlerimiz Cumhuriyetimizin yolunu aydınlatmaya devam edecektir. Bu anlamda Şehzadeler Belediyesi olarak bizler de gençlerimizi eğitim konusunda elimizden geldiğince desteklemeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Başkan Durbay Sınav Öğrencilerine Kitap Dağıttı (2)


Kitap dağıtımı sırasında Başkan Durbay’ı Gören Öğrenciler şaşkınlığını gizleyemedi. Başkan Durbay, dağıtım sırasında öğrenciler ile sohbet ederek, belediyeden bir şey isteyip istemediklerini ve derslerin nasıl geçtiğini sordu. 
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM