Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, birlikte yaşadığı adamdan sokak ortasında şiddet gören S.N.A.’yı Akhisar'daki evinde ziyaret ederek destekte bulundu. 

Ülke gündemini sarsan olay sonrası Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ve CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet ile birlikte Sude Naz A. ve çocuğunu ziyaret etti. 

Başkan Durbay (1)

"Manisa’da hiçbir kadın kendini yalnız ve çaresiz hissetmesin"

Kadına yönelik şiddeti sert bir dille kınayan Başkan Durbay,

“Manisa’da hiçbir kadın kendini yalnız ve çaresiz hissetmesin. Elimden geldiğince, gücüm yettiğince tüm kadınlarımız için elimden gelen her şeyi yapacağımı herkesin bilmesini isterim. Sude Naz’ın can güvenliğini sağlamaya ve hayata tutunacağı her türlü imkanı sunma noktasında elimizden gelen desteği sağlayacağız. Bir kez daha kadına şiddeti kınıyor, sevgili Sude Naz’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” şeklinde konuştu. 

Fettullah Gülen öldü: FETÖ’de elebaşı kim olacak? Fettullah Gülen öldü: FETÖ’de elebaşı kim olacak?

Ziyaret sırasında S.N.A. ve çocuğunun moralinin yerinde olduğu ve Başkan Durbay’ın desteğinden memnuniyet duydukları dile getirdi. 

Başkan Durbay (5)

"Şiddet mağduru kadınların yanında olmaya devam edeceğiz"

Kadına yönelik şiddet asla kabul edilemez vurgusunu yapan Başakan Durbay, “Kadına yönelik şiddet asla kabul edilemez. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için tüm yetkilerimizi sonuna kadar kullanacağız.” diye konuştu.

Başkan Durbay (2)

Başkan Durbay (3)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU