Murat Baybatur'dan Selçuk Özdağ'a: " Belediye başkanı olmak istedi, olamadı bu partiyi terk etti" Murat Baybatur'dan Selçuk Özdağ'a: " Belediye başkanı olmak istedi, olamadı bu partiyi terk etti"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla merkez ve ilçelerde bulunan muhtar derneklerinin başkanlarıyla yemekte bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesinin hizmetleri hakkında bilgiler veren Başkan Ergün’ün muhtarlarla buluşması kamuoyunda olay oldu.

MUHTARLAR ERGÜN’ÜN AYAĞINA GELDİ

Manisa’da seçimden seçime gün yüzüne çıkan siyasiler, yaptıkları  çalışmalarla vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda, tepki gören siyasilerin başında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün geliyor. Başkan Ergün, bu kez muhtarları ziyaret etmek yerine muhtarları ayağına getirterek ağırlamayı tercih etti. Durum böyle olunca da başkan Ergün’e tepkiler gecikmedi. Başkan Ergün’ün bu tutumu, “Başkan seçim çalışmaları kapsamında muhtarları hatırladı” olarak vatandaşlar tarafından yorumlandı.

TOPLANTIDA YATIRIM ŞOVU

Düzenlediği toplantıda Manisa’ya yaptıkları yatırımlardan bahseden Başkan Ergün, muhtarları ağırlamaktan mutlu olduğunu belirterek, “19 Ekim’de kutlayacağımız Muhtarlar Günü vesilesiyle sizlerle bir aradayız. Öncelikle hepinizin Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. 3 dönemdir Manisa’da hemşerilerimize hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Sizlerle omuz omuza hemşehrilerimize güzel hizmetler verdiğimize inanıyorum” dedi.

MUHTARLAR HEDİYEYİ KAPTI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, programın sonunda toplantıya katılan muhtarlara hediyeler takdim etti. Hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yerel seçimlerde hatırlanan muhtarların mutluluğu da gözlerinden okundu.

dcb026a0-5d43-4b3b-91a7-ba7e5cdc8b73499d312f-0589-4ac9-b187-e371f19c8923757ab559-eb30-41ca-9882-529f4b303a13

Kaynak: LEYLA DOĞAN