Manisa’daki belediye başkanlarının eşlerinin başlattığı 'Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Toplantıları'nın ikincisi Soma’da gerçekleşti. Toplantının gündeminde bu gün kadınların ve çocukların yaşam kalitesini arttıracak projeler yer aldı. 

Özgür Özel Manisa’dan çağrı yaptı: “Mecliste hep beraber el koyalım, kamulaştıralım” Özgür Özel Manisa’dan çağrı yaptı: “Mecliste hep beraber el koyalım, kamulaştıralım”


İl Kadın Kolları Başkanı da yer aldı

Nurcan Zeyrek ve diğer ilçe belediye başkanlarının eşleri, Özlem Okur’un ev sahipliğinde Soma’da bir araya geldi. Toplantı da başkan eşleri, sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Buluşmada aile kavramının önemi vurgulanarak, birlikte hareket etmenin önemi hakkında konuşuldu. Sosyal sorumluluk projelerinin toplum üzerindeki olumlu etkiyi arttırmak için iş birliği yapılmasının önemine değinildi.


Kadın kooperatifler de toplantıya katıldı

CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci de toplantıya  katıldı. Toplantı da başkan eşleri kadın kooperatiflerle de bir araya geldi. Yapılan görüşmede kadınların üretkenliği ve toplumdaki kadın rolünün önemine dikkat çekildi. 

Muhabir: ELİF YILDIRIM