Başkan İksir, “30 Ağustos Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi, tarihe gömülmek istenen bir milletin, bir bütün olarak tekrar ayağa kalkışının ve küllerinden yeniden doğmasının ifadesidir”dedi.

"102. yıl dönümünü milletçe kutlamanın onurunu yaşıyoruz"

30 Ağustos’ta zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 102. yıl dönümünü milletçe kutlamanın onurunu yaşıyoruz diyen Başkan İksir,“Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında Türk Ordusunun 26 Ağustos’ta başlayıp, 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 102. yıl dönümünü milletçe kutlamanın onurunu yaşıyoruz." dedi.

" 102 yıldır, çağdaş ve güçlü bir Türkiye için azim ve irade ile çalışmaya devam ediyoruz"

 Cumhuriyetimizin kuruluş iradesinin fikirlerinin ışığında 102 yıldır, çağdaş ve güçlü bir Türkiye için azim ve irade ile çalışmaya devam ediyoruz diyerek sözlerine devam eden İksir,"30 Ağustos Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi, tarihe gömülmek istenen bir milletin, bir bütün olarak tekrar ayağa kalkışının ve küllerinden yeniden doğmasının ifadesidir. Cumhuriyetimizin kuruluş iradesinin fikirlerinin ışığında 102 yıldır, çağdaş ve güçlü bir Türkiye için azim ve irade ile çalışmaya devam ediyoruz.  Bizlerin asli görevi 102 yıl önce kadını, erkeği, genci, yaşlısı bir bütün olarak gözünü kırpmadan vatan için şehit ve gazi olan kahramanlarımızın emanetlerine kararlılıkla sahip çıkmaktır." ifadelerini kullandı. 

Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor

"Tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz"

Tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz diyen İksir,"Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanı ve milletinin istiklali ve istikbali için canını ortaya koyarak bize bu toprakları vatan kılan tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, Manisalı hemşehrilerimin ve tüm Türkiye’nin 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum." dedi.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU