İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir Kurban Bayramı münasebetiyle  mesaj yayımaldı

Başkan İksir, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı, karşılık beklemeksizin yapılan iyiliğin ve yardımlaşmanın en güzel ifadesidir. Bayram günleri aramızdaki kırgınlıkları unutmak ve birbirimize daha sıkı kenetlenerek kardeşliğimizi pekiştirmek için önemli günlerdir.

Bu kutsal günlerde, kimsesizlere, yoksullara, öksüz ve yetimlere kol kanat germek, onların yüzlerini güldürerek bir an da olsa sevincimize ortak etmek Kurban Bayramının manasını layıkıyla idrak etmemizi sağlayacaktır. Unutmamalıyız ki sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça artar,  üzüntüler ve acılar da paylaşıldıkça azalır.

 Ayrıca bu bayramda Doğu Türkistan’da zulüm altında olan soydaşlarımızı, Filistin’de İsrail zulmü altında olan kardeşlerimiz de unutmamalıyız. Dünyanın bu katliam ve zulümlere tepkisini en sert şekilde göstermesi gerekmekte ve bu zulme artık dur denmelidir. 

İnanıyorum ki, bu bayramda birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacak; kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, bayramın tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ederim”

Muhabir: RESULENUR KANTAR