Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, Demirci'nin doğal güzelliklerinin daha da ortaya çıkması, şehrin doğa turizmi ile büyümesi için hazırladığı proje çerçevesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü yetkilileri gelin uçtu mevkiinde inceleme yaptılar.

Yapılan inceleme doğrultusunda Demirci Belediyesi, Orman İşletme Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü işbirliği yürütülecek projenin hayata geçmesi hedefleniyor. 

Ağrılılar Derneği’nden anlamlı karşılama programı Ağrılılar Derneği’nden anlamlı karşılama programı

 https://manisameydangazetesicomtr.teimg.com/manisameydangazetesi-com-tr/uploads/2024/10/yerel/ekran-goruntusu-2024-10-26-121937.png

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü görüşmelerimiz sürecek

Başkan Kara yaptığı açıklamada " Ağustos ayında çalışmalarına başladığımız " Gelin Uçtu Tabiat Parkı " için Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünden heyet ilçemize geldi. Belediyemiz İmar İşleri Birimi yetkililerimize ile proje üzerinde alanda inceleme yaptılar. Projenin hızla hayata geçmesi için belediyemiz olarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü görüşmelerimiz sürecek. Doğası, suyu ve havası ile Ege'nin incisi olan ilçemizi " Gelin Uçtu Tabiat Parkı "  ile doğa turizminin merkezi yapmak. Uygulayacağımız proje doğanın içinde keyifli vakit geçirilebilecek bir alan haline getirmek. Her zaman söylediğimiz gibi söz verdiğimiz tüm projelerin takipçisiyiz. Güzel Demirci'mizi daha güzel ve daha yaşanabilir ilçe haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız "dedi. 

Muhabir: BENZA GÜRLER