Demirci’nin Sevinçler mahallesine kurulacak olan Demirci Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) arazisinde belediye başkanı Erkan Kara incelemelerde bulundu.  Başkan Karaya’ya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kasım Kabak ve Demirci Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Sinan Ece eşlik etti.

Başkan Kara Osb Kurulacak Arazide Incelemelerde Bulundu (5)

Konuya ilişkin açıklmalarda bulunan Kara, “Memleketimiz için ticari ve ekonomik olarak büyük önem arz eden organize sanayi bölgesi yatırımının yapılacağı alanda incelemelerde bulunduk. Demirci'ye organize sanayi bölgesinin kurulması için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Başkan Kara Osb Kurulacak Arazide Incelemelerde Bulundu (3)

mı en kısa sürede memleketimize kazandırmak”

Öte yandan geçtiğimiz günlerde OSB’nin kurulacağı mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kara, yatırımın bölgeye kazandıracağı ekenomik katkılara değinmişti. 
Başkan Kara, burada yaptığı açıklamalarda,çalışmaların devam ettiğini belirterek şu ifadelerde bulunmuştu:  "Organize Sanayi yatırımı Sevinçler mahallemize yakın bir bölgeye kurulacak. Başta ilçemiz olmak üzere bu yatırımdan kırsal mahallelerimizde faydalanacak. Hedefimiz ilçemize ekonomik ve ticari anlamda büyük katkı sağlayacak olan organize sanayi bölgesi yatırımı en kısa sürede memleketimize kazandırmak. " 

Salihli’de sokak hayvanı sahiplenen kişilere, sağlık desteği verilecek Salihli’de sokak hayvanı sahiplenen kişilere, sağlık desteği verilecek

Başkan Kara Osb Kurulacak Arazide Incelemelerde Bulundu (1)

Başkan Kara Osb Kurulacak Arazide Incelemelerde Bulundu (2)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU