Demirci Beldiyesi Başkanı Erkan Kara, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ı Çinli Otomotiv BYD’nin yatırım yapacağı Manisa Organize Sanayi (OSB) Bölgesinde düzenlenen toplantıdan sonra ziyaret etti. 

Manisa'da bir dizi programa katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, son olarakManisa Organize Sanayi (OSB) Bölgesi'nde  dün gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Toplantı sonrası Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara ile  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bir görüşme gerçekleştirdiler. Başkan Kara ve Bakan Kacır'ın görüşmesi sırasında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Abdurrahman Aydın ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Hüseyin Cagit Büyükbaş katılım gösterdi. Görüşme sırasında Demirci Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. 

AK Parti Uşak Milletvekili Güneş Kula'da temaslarda bulundu AK Parti Uşak Milletvekili Güneş Kula'da temaslarda bulundu

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, Demirci Organize Bölgesi yatırımı için Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'a teşekkür ederek, Demirci Halısı takdim etti. 

"Demirci Organize Sanayi Bölgesi yatırımı ile ilgili güzel gelişmeler olacaktır"

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara,  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacırla yaptığı görüşmenin ardından yaptığı açıklamada;

" Demirci'miz için her noktada kurumlarımızla istişare halinde gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Manisa'ya bir dizi ziyaret ve program için gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır'ın Manisa Organize Sanayi Bölgesi konferans salonunda düzenlenen programına AK Parti İlçe Başkanımız Nurullah Akgün ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Kasım Kabak ile birlikte iştirak ettik. Demirci Organize Sanayi Bölgesi yatırımı ile ilgili Bakanımız Mehmet Fatih Kacır'a son durum ve yapılması gereken çalışmalar ile ilgili talebimizi ilettik. Bakanımız Mehmet Fatih Kacır öncülüğünde programa katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ilgili genel müdürleri ile görüşme sağladık. İnşallah Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır'ın destekleri kısa zamanda Demirci Organize Sanayi Bölgesi yatırımı ile ilgili güzel gelişmeler olacaktır "dedi. 

Başkan Kara Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ı Ziyaret Etti (1)

Muhabir: RESULENUR KANTAR