Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, 2023-2034 sezonunu namağlup lider olarak tamamlayan Belediyespor’u ağırladı. 2023-2024 sezonunu namağlup lider tamamlayarak Süper Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazanan Demirci Belediyespor Futbol Takımı’na Başkan Kara’dan tam destek.

Kulübe 2 yeni transfer

Yeni  sezonda sportif direktörlükte değişikliğe giden Belediyespor, Çağdaş Fidan ile sözleşme imzaladı. Yeni sezonda antrenör oyuncu Erhan Eren ile de anlaşmaya varan kulüp yeni sezona hız kesmeden hazırlanmaya devam ediyor.  Demirci Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Demirkol ve antrenörler, Belediye Başkanı Erkan Kara’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Kara’dan Belediyespor’a tam destek

"Hedefimiz yine şampiyonluk"

Başkan Kara,  yeni sezonda Belediyespor’un tek hedefinin yine şampiyonluk olduğunu vurguladı. İlçedeki tek futbol kulübü olarak büyük  başarılar elde ettiklerini açıklayan Başkan Kara;


“Şehrimizin tek futbol kulübü olan takımımız Demirci Belediyespor geçtiğimiz sezon büyük başarı ortaya koyarak süper amatöre yükseldi. Bu yıl takımımız yeni sezona en iyi şekilde hazırlanacak ve hedefimiz yine şampiyonluk olacak. Belediyemiz olarak takımımızın ve futbolcularımızın yanındayız “dedi.

UEFA, Fernando Muslera'ya 3 maç men cezası verdi UEFA, Fernando Muslera'ya 3 maç men cezası verdi

Whatsapp Image 20240808 At 180945 3Ea18

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU