Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, ilçeye yapılacak yatırımlar ve hizmetlerin yanı sıra üreticileri de unutmuyor. Çiftçilerin her daim yanında olan ve üreticilerin mağdur olmaması için çalışmalara başlayan Başkan Kara, bu kapsamda yeni projeler üstünde çalışıyor. 
Başkan Kara, ilçedeki üreticiler için  Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ile tarım, hayvancılık ve iş geliştirme üzerine toplantı yapacak. 

TKDK Manisa İl Koordinatörü Uğur Uslu'nun katılımı ile düzenlenecek toplantıda bitki üretiminin çeşitlendirilmesi, yöresel ürün işletmeciliği, süt üretimi, kırmızı et üretimi, yumurta üretimi, tarım desteklemeleri, hayvancılık desteklemeleri ve tarımsal ekipman desteklemeleri gibi bir çok farklı alanla ilgili çiftçilere bilgilendirme  yapılacak.  

Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje

Demirci Belediyesi ve TKDK tarafından iş birliğiyle yürütülecek toplantı 20 Ağustos Salı günü Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşecek.


“Her alanda hizmet sunmaya devam ediyoruz”

Belediye olarak her alanda hizmet sunmaya devam ettikleri açıklayan Başkan Kara, çitçilerin ve üreticilerin yanlarında olduklarını vurgulayarak;

"Belediyemiz olarak şehrimize her alanda hizmet sunmaya devam ediyoruz. Yatırım ve hizmetlerimizin yanında çiftçi ve üreticimizin tarım noktasında desteklemelerden faydalanmaları, daha profesyonel tarım ve hayvancılık yapabilmeleri adına Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Manisa İl Koordinatörü Uğur Uslu'nun katılımıyla yapılacak toplantıya tüm çiftçi ve üreticilerimizi davet ediyorum "dedi.
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM