Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, Manisa’da geçtiğimiz günlerde yaşanan yangın felaketinden etkilenen Salihli ilçesinin Başkanı Mazlum Nurlu’yu ziyaret etti. 


Manisa’da geçtiğimiz günlerde Gördes’te başlayan ve 1 hafta boyunca devam eden yangın felaketinden etkilenen Salihli’yi ziyaret etti. Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu’yu ziyaret eden Başkan Kara, geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Başkan Kara’dan Yangından Etkilenen Salihli’ye Destek Ve Dayanışma Ziyareti (2)


Başkan Kara, önce yangından etkilenen Gördes’i ve Başkan Büke’yi ziyaret etti. Gördes’ten sonra yangından etkilenen bir diğer ilçe olan Salihli’yi ziyaret eden Başkan Kara, Başkan Nurlu’ya geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Kara’ya geçmiş olsun ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı Nurullah Akgün ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti. 

Başkan Nurlu, Başkan Kara ve heyetini ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 

Manisa'nın Yeni Valisi Vahdettin Özkan oldu Manisa'nın Yeni Valisi Vahdettin Özkan oldu

"Başkan Nurlu'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk"

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, geçmiş olsun ziyaretleri kapsamında Salihli’de açıklama yaptı. Başkan Kara, Gördes’te başlayan yangının Salihli’yi de etkilediğini ve 2 ilçenin yangından dolayı hasar gördüğünü belirterek;

" Gördes'ten başlayan büyük yangından Salihli ilçemizde etkilendi.  Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu'ya yaşanan yangın dolayısı ile geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Ayrıca Salihli Belediye Başkanlığına seçilmesinden dolayı da hayırlı olsun temennisinde bulunarak, görevinde başarılar diledik" dedi.

Başkan Kara’dan Yangından Etkilenen Salihli’ye Destek Ve Dayanışma Ziyareti (1)
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM