Salihli’de bazı mahallelerdeki görüntüler tepkiye neden oldu. Çöplerin konteynırların dışına atılması çevre kötü görüntüler oluşturdu. Bu durma ğtepki gösteren Salihli belediye Başkanı Mazlum Nurlu, vatandaşları bu konuda daha duyarlı olmaya davet etti.

Salihli (3)


'Hepimizin ortak  sorumluluğudur '

Çevre temizliğinin önemine dikkat çeke Başkan Nurlu, “Salihli’mizin temiz, sağlıklı ve estetik bir çevreye sahip olması hepimizin ortak sorumluluğudur. Ancak ne yazık ki bazı bölgelerde çöp konteynerlerinin boş olmasına rağmen çöplerin dışarı atıldığını görüyoruz. Bu durum, hem çevre kirliliğine hem de sağlık sorunlarına yol açabilir. Vatandaşlarımızdan bu konuda daha özenli ve dikkatli olmalarını rica ediyorum. Çöplerin doğru yerlere atılması, hem şehrimizin görüntüsü hem de çevre sağlığı için hayati önem taşımaktadır.” İfadelerine yer verdi.

Salihli (2)

Beyaz altında zarar endişesi Beyaz altında zarar endişesi

'Birlikte koruma bilinciyle hareket etmeliyiz'

Belediye ekiplerinin, çöp konteynerlerinin düzenli olarak temizlenmesi ve boşaltılması için çalıştığını vurgulayan Başkan Nurlu, şunları ekledi: "Tüm vatandaşlarımızın, çöplerini konteynerlere atarken dikkatli olmasını ve çevremizi hep birlikte koruma bilinciyle hareket etmesini bekliyoruz. Temiz bir Salihli için el birliğiyle çalışmalıyız.” 

Muhabir: ELİF YILDIRIM