Çöp konteynerlerin boş olmasında rağmen çöplerin dışarıya atılması vatandaşları çileden çıkartırken Belediye Başkanı Nazlum Nurlu, ‘Dışarıya çöp atan terbiyesizler var.” diyerek duruma tepki gösterdi.

Salihli’de son günlerde ilçe merkezindeki çöp sorunu gündem ki yerini koruyor. Vatandaşlar duruma tepki gösterirken Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu’dan da tepki gecikmedi.

Başkan Nurlu, geçtiğimiz günlerde vatandaşlara uyarıda bulundu. Ardında belediyeden yapılan açıklamada çöp atanlara idari para cezası uygulanacağını bildirildi. Ancak ilçede çöp sorunu halen devam ediyor.   

Manisa hava durumu: Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor Manisa hava durumu: Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

Başkan Nurlu’dan sert tepki 

Konteynerlerin boş olmasına rağmen bilinçli bir şekilde çöplerin dışarıya atıldığını ifade eden Nurlu, “Kıymetli hemşehrilerimiz, İnönü caddesindeyiz. Çöp konteynerin boş olmasına rağmen, dışarıya atan ahlaksızlar, terbiyesizler var. Ondan sonra Temizlik İşleri çalışmıyor deniliyor. Manzara budur. Salihli halkının vicdanına bırakıyorum.” dedi.  

“Çirkin durumu kınıyoruz”

Salihli için çalışmaya devam edeceklerini belirten Nurlu, “Bilinçli bir şekilde belediyemizi karalamaya yönelik bu çirkin durumu kınıyoruz. Salihli hepimizin, gelecek hepimizin, çocuklarımıza daha temiz, daha güzel bir Salihli bırakabiliriz.” İfadelerinde bulundu.


 

Muhabir: ELİF YILDIRIM