Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, çöplerin, konteynerin içine değilde yanına bırakılmasına sitem etti. Salihli Belediyesi Dünya Temizlik Günü kapsamında ilçe genelinde temizlik çalışmaları başlatmıştı. Dün gerçekleşen temizlik etkinliğinde vatandaşlar çöpleri temizleyerek,  ilçe genelini daha temiz bir hale getirdi. 

Başkan Nurlu, dün gerçekleşen temizlik çalışmalarının ardından, çöpleri konteynere  değil de yanına bırak vatandaşlara uyarılarda bulundu. 


İlçe merkezinde çöplerin konteynır yanına bırakılmasını eleştiren Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, “Üzülerek görüyoruz ki hala konteynırların içi boş olmasına rağmen bilinçli bir şekilde konteynır dışına ve yola çöp atılıyor. Ekiplerimiz, Salihli’mizin daha temiz olması için gece gündüz çalışıyor. Siz değerli vatandaşlarımızın da göstereceği duyarlılıkla daha temiz ve güzel bir geleceğe inancımız tamdır. Gelin el ele verelim, daha temiz, daha güzel bir Salihli’yi birlikte inşa edelim.” İfadelerine yer verdi.

Manisa hava durumu! Bugün hava nasıl? Manisa hava durumu! Bugün hava nasıl?


“Temiz bir Salihli için el birliğiyle çalışmalıyız”

Başkan Nurlu daha öncede konteynerlerinin içinin boş olmasına rağmen çöplerin konteyner dışına atılmasına,

“Vatandaşlarımızdan bu konuda daha özenli ve dikkatli olmalarını rica ediyorum. Çöplerin doğru yerlere atılması, hem şehrimizin görüntüsü hem de çevre sağlığı için hayati önem taşımaktadır. Tüm vatandaşlarımızın, çöplerini konteynerlere atarken dikkatli olmasını ve çevremizi hep birlikte koruma bilinciyle hareket etmesini bekliyoruz. Temiz bir Salihli için el birliğiyle çalışmalıyız.” Sözleri ile tepki göstermişti.
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM