CHP Manisa Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci başkanlığında ilçe kadın kolları başkanları eşgüdüm toplantısı gerçekleşti.

CHP Manisa İl Başkanlığında gerçekleşen toplantıda konuşan CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci, evinde aç yatan çocuğun olmaması için sonuna kadar çalışacakları vurgusunu yaptı.

Başkan Tahmilci'den Chp Kadın Kolları Toplantısında Güçlü Mesaj (7)

Konuşma sırasında Atatürk’ü anarak kadınların ümmet olmaktan, kul olmaktan, birey olmaya geçtiği için ve medeni hukukla yasal hakları olduğu için çok teşekkür ederek mutluluğunu dile getirdi.

Başkan Tahmilci'den Chp Kadın Kolları Toplantısında Güçlü Mesaj (6)

"Kadın emeği güzelleştirir"

CHP Manisa Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci eşgüdüm toplantısında yaptığı konuşmada;

 “Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Kadın Kolları İlçe Başkanları eşgüdüm toplantısı gerçekleştirdik. Biz CHP olarak yerel iktidardayız. Şuanda Türkiye’nin birinci partisiyiz. Halkımız bize birinci parti olma sorumluluğunu yükledi. Bizde bu sorumluluğumu üzerimizde taşıyoruz. Gerçekten Manisa’da ve ülkemizde her şeyin halk adına iyi olması, halkın parasının halk için kullanılması, tüyü bitmedik yetimin hakkının yenilmemesi, evinde aç yatan çocuğun olmaması adına hepimiz enerjimizin sonuna kadar çalışacağız. CHP kadınlara önem veren bir partidir. Ve dünyada dünyanın yarısı kadınlardır. Ve kadınlar her şeyi güzelleştirir. Bu konuda bizim önderimiz Atatürk’ün de dünyayı kadın emeği güzelleştirir diye çok önemli bir sözü vardır" dedi.

Başkan Tahmilci'den Chp Kadın Kolları Toplantısında Güçlü Mesaj (5)

Manisa'da Kent Orkestrası şöleni Manisa'da Kent Orkestrası şöleni

"Bu ülke her zaman ömür boyu yaşayacak"

CHP Manisa Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci son olarak konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"Kadınlara verdiği değer olarak da birçok gelişmiş ülkeden öncede seçme ve seçilme hakkını bize vermiştir. Biz bugün partimizin kurucusu Cumhuriyet Halk Partimizin kurucusu Atatürk’ümüzün sayesinde ümmet olmaktan, kul olmaktan birey olmaya geçtiğimiz için, bir erkeğin dördüncü karısı olmaktan medeni hukukla yasal haklarımız olduğu için çok mutluyuz. Ve biz diyoruz ki bizler gerçekten bizim gibi yurtseverler olduğu gibi bu ülke her zaman ömür boyu yaşayacak. Türkiye Cumhuriyeti Atatürk ilke ve devrimleri ömür boyu yaşayacak. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in dağ, bayır, köy gezmesiyle biz hakkımızı alacağız. Genel başkanımızın yanındayız. Genel başkanımızın programı doğrultusunda biz hakkımızı alacağız, Türkiye hakkını alacak. Türk halkı halkını alacak bunun için gece gündüz çalışacağız. Manisa’dan genel başkanımıza bir selam yolluyoruz” 

Başkan Tahmilci'den Chp Kadın Kolları Toplantısında Güçlü Mesaj (3)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU