Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, çalışanların maaşlarının bu ayın 15'inde 35 bin TL olacağını açıkladı. Başkan Zeyrek seçimden önce Büyükşehir personellerine verdiği sözü tuttu. Başkan Zeyrek, katıldığı bir canlı yayında bu ayın 15’inden itibaren belediyede çalışan işçilerin en düşük maaşının 35 bin TL olacağını söyledi.

Seçimden önce söz verdiğini belirten Başkan Zeyrek, sözümüzü tuttuk diyerek işçilere müjdeyi verdi. Başkan Zeyrek, katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Seçimden önce söz vermiştik Manisa Büyükşehir Belediyesinde çalışan işçilerin en düşük maaşı 35 bin TL olacak sözünü vermiştim. Ekonomik krizin olduğu yerlerde personelimizin aldığı maaş yeterli değildi. Ben olaya tamam şöyle bakıyorum. Kişiler çalışsın kurum için emeğini versin  ve emeğini karşılığını alıp onun bereketiyle birlikte ailelerine aktarsınlar ve Manisa’ya olumlu geri dönüş sağlasınlar. Bu ayın 15'inden itibaren Büyükşehir Belediyesinde çalışan işçilerin en düşük maaşı 35 bin TL olacak. Tıpkı söz verdiğimiz gibi"

Manisa’dan çok anlamlı ‘Narin’ tepkiler Manisa’dan çok anlamlı ‘Narin’ tepkiler

Kaynak: HABER MERKEZİ