Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşanan elektrik kesintilerinden mağdur olan vatandaşlar kesintileri protesto etmek için toplandı. 


Manisa’da uzun süredir devam eden planlı elektrik kesintilerinin yanı sıra trafolardan kaynaklı  yaşanan kesintiler vatandaşları mağdur etti. Turgutlu’da neredeyse her gün meydana gelen uzun soluklu elektrik kesintileri Turgutlulu vatandaşları çileden çıkardı. 

Başkan Zeyrek Elektrik Mağdurlarının Yanında  (1)

Başkan Durbay esnaf ve vatandaşlarla buluştu Başkan Durbay esnaf ve vatandaşlarla buluştu


Yaşanan elektrik kesintilerinden mağdur olan vatandaşlar kesintileri protesto etmek için toplandı. 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek kesinti mağdurlarını yalnız bırakmadı. Protesto alanına giderek vatandaşlarla konuşan Başkan Zeyrek elektrik kesintilerinin kabul edilemez olduğunu söyledi. 

Başkan Zeyrek Elektrik Mağdurlarının Yanında  (3)


Başkan Zeyrek, yetki alanında olmamasına rağmen mağdur vatandaşlara yardım etmek ve mağduriyetlerini gidermek için Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman desteğe hazır olduklarını söyledi.  

Başkan Zeyrek Elektrik Mağdurlarının Yanında  (2)

"Yaşanan elektrik kesintileri kabul edilemez"


Başkan Zeyrek yaptığı açıklamada;


“Bu sıcak yaz aylarında sürekli yaşanan elektrik kesintileri kabul edilemez. Turgutlu ilçemizde yaşanan kesintileri protesto etmek için toplanan vatandaşlarımızın yanındayız. Yetki alanımız olmamasına rağmen halkımızın mağduriyetini gidermek için Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak destek vermeye hazırız. Tüm yetkilileri şehrimizin birçok bölgesinde yaşanan bu sorunu çözmeye davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.
 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU