Manisa'nın Akhisar ilçesinde artarda meydana gelen 3 depremden sonra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, açıklama yaptı. 
Akhisar’da bugün öğlen saat 14.23’te 4.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından 1.5 ve 3.4 şiddetinde 2 deprem daha gerçekleşti. Meydana gelen depremler Akhisarlı vatandaşlara korku dolu anar yaşattı. Depremlerin ardından Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ilçedeki muhtarlar ile görüştüğünü ve can ve mal kaybının olmadığını açıkladı. 

Başkan Dutlulu'nun ardında bir açıklama da Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’ten geldi. Başkan Zeyrek önceliklere depreme yakalanan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek olası tüm senaryolara karşı teyakkuz halinde olduklarını açıkladı.

Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje

“Teyakkuz halindeyiz”

Başkan Zeyrek yaptığı açıklamada;
“Akhisar'da meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olası tüm olumsuzluklara karşı teyakkuz halindeyiz.”
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM