'Tiryakinim' şarkısı ile müzik piyasasına bomba gibi dönen Bayhan, bu sefer Rafet El Roman’ın ‘Bana Sen Lazımsın’ şarkısını yorumladı. Tiryakinim şarkısı ile listeleri domine eden Bayhan, bu sefer de Rafet El Roman'ın 'Bana Sen Lazımsın' şarkısını yorumladı. Son zamanlarda müzik piyasasında adından sıkça söz ettiren Bayhan, şarkılara kattığı yorum ile dinleyiciler tarafından oldukça övgü alıyor.  

Engin Polat'ın tahliyesi sonrası Dilan Polat'tan ilk açıklama: "Bugün kavuşma günü" Engin Polat'ın tahliyesi sonrası Dilan Polat'tan ilk açıklama: "Bugün kavuşma günü"

Bayhan’ın, sesi  ve şarkılara kattığı yorumlar dillerden düşmüyor.  Özellikle eski şarkılara kattığı yorumlar ile sık sık gündeme gelen ve hem eski hem de yeni jenerasyonun beğenisini kazanan Bayhan, bu sefer yine dinleyicilerden tam not aldı. 
'Tiryakinim' parçasını kendi yorumu ile tekrardan yayınlayan Bayhan dünyanın en çok kullanılan müzik platformu Spotify’da Dünya Viral Listesi’nde yer alan ilk Türk sanatçı  oldu. 

Son zamanlarda adından çokça söz ettiren Bayhan, bir çok ünlünün ve dinleyicilerin dikkatini çekmeyi  başardı. Şarkıya kattığı yorumlar ve kendine has tarzı ile yeniden seslendiren Bayhan bu sefer de Rafet El Roman'ın 'Bana Sen Lazımsın' şarkısını seslendirdi. Şarkıcının bu yorumuna dinleyicilerden övgü yağdı!  

İşte Bayhan’ın yeniden yorumladığı ‘Sana Ben Lazımsın’ şarkısına gelen yorumlar;

“Çoğu insan beğenmediğini söyleyecek ama ben beğendim”
“Farklı bir yorum olmuş, başarılı”
“Resmen ciğerden, içten söylüyor”


 

Kaynak: HABER MERKEZİ