Manisa’da altyapı denilince akla gelen ilk kulüp Yıldız Spor Kulübü oyuncularına teklif gelmeye devam ediyor. Yıldız Spor Kulübü altyapısında yetişen ikiz kardeşler Arda ve Tuna İndibay, Beşiktaş Akademisinden teklif aldı. Beşiktaş U17 takımı ile antrenman yapmak için İstanbul’a davet edildiler. İkiz kardeşler 1 hafta boyunca Beşiktaş U17 takımıyla antrenman yapacak. 

1 haftalık antrenman sonrası oyuncuların beğenilmesi halinde kulübün ikizleri, futbol hayatlarına Beşiktaş altyapısında devam edecek. 


“İnşallah iki oyuncumuz içinde bu beraberlik hayırlı olur “

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Altyapı Sorumlusu Turhan Özkan, kardeşlerin hayallerinin peşinden koştuğunu söyleyerek, bu adımların kulübü gururlandırdığını belirtti. 

Kerem Aktürkoğlu’nun Filistin paylaşımı Portekiz’de gündeme oturdu Kerem Aktürkoğlu’nun Filistin paylaşımı Portekiz’de gündeme oturdu

Kulübün Altyapı Sorumlusu Turhan Özkan, 

“Her oyuncu gibi Arda ve Tuna’da hedefleri peşinde koşmakta. Bizlerde onları çok daha iyi yerlerde olması için çalışıyoruz. Beşiktaş gibi diğer büyük takımlarımızda oyuncularımızı izlemeye devam ediyor. Bu tür adımlar bizleri gururlandırıyor. Çok daha fazla oyuncumuzu yukarıya taşımak istiyoruz. Yldızspor altyapısıyla Manisa’da öne çıkan kulüplerden bir tanesi. Bu tür kulüplerle karşılıklı görüşerek oyuncularımızın önünü açmak adına uğraşıyoruz. Onların başarılı olması bizlere daha fazla güç vermektedir. İnşallah iki oyuncumuz içinde bu beraberlik hayırlı olur. Beşiktaş formasıyla onları da izleme fırsatı buluruz” dedi. 

Muhabir: ELİF YILDIRIM