Son günlerde Türkiye gündeminden düşmeyen kadın cinayetleri ve çocuk istismarı olaylarına bir yenisi daha eklendi. Discord, instagram,  ve daha bir çok sosyal medya platformlarında meydana gelen çocuk istismarı olaylarının ardından, bir  istismar olayı da Esra Erol’da gün yüzüne çıktı.

Esra Erol'un programına katılan bir anne, oğlunun yaşadığı istismara dair ürkütücü fotoğrafları izleyenler ile paylaşarak oğlunun kurtulması için olayın peşini bırakmayacağını söyledi.

“Bu çocuğu acil kurtar"

Esra Erol’a katılan Esra Hanım, şuan velayeti babasından olan 12 yaşındaki çocuğunun, kadın gibi giyindirilerek cinsiyet algısıyla oynandığını iddia etti. Programa çıkan acılı anne, skandal iddiaları destekleyici birçok kanıtının olduğunu vurgulayarak, görüntüleri izleyicilerle paylaşarak oğlu için yardım istedi.  Esra, eski eşi Alper Gümüş'ten ayrıldıktan sonra, mevcut eşi Selin'in kendisini arayarak, "Senin çocuğun iyi durumda değil, bu çocuğu acil kurtar" dediğini aktardı.

Oğlunun fotolarını eski kocasının yeni eşi göndermiş

Anne Esra, çocuğunun fotoğrafların eski eşinin yeni imam nikahlı eşi tarafından gönderildiğini belirtti. Çocuğunu o halde gördükten sonra hayatının şokunu yaşadığını ifade eden Esra Hanım, çocuğun babaannesi tarafından böyle yetiştirildiğini açıkladı.

Oğlunun beline yazma takıp dans ettiğin ve adamlarla görüştürüldüğünü iddia eden acılı anne çocuğunun yaşadığı durumu gözler önüne serdi.

6 Ekim Pazar TV Yayın akışı, bugün televizyonda ne var? ATV, Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW TV, TRT1 6 Ekim Pazar TV Yayın akışı, bugün televizyonda ne var? ATV, Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW TV, TRT1

Kaynak: HABER MERKEZİ