Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olarak 12 burcun olumsuz özellikleri

Koç burcu 21 Mart-19 Nisan

Liderliğiyle ve inatçılığıyla bilinen koç burçları bazen sert ve çatışmacı tavırlarıyla fazlasıyla fevri olabiliyorlar. Bu tavırları sosyal ilişkilerini zedeleyebiliyor. Beklemekten hoşlanmayan koçlar, sabırsız davranışlarıyla gerginlik yaratabilirler. Karar alırken düşünmeden hareket etmeleri yanlış seçimler yapmalarına sebep olabilir.

Koç


Boğa burcu 21 Nisan- 20 Mayıs 

Cana yakın, merhametli ve sempatik yönleriyle bilinen boğaların en olumsuz yönlerinden biri inatçı olmalarıdır. Fikirlerine sıkı sıkıya bağlı olurlar ve değişimden kaçınırlar. Maddi değerlerine çok bağlıdırlar, maddiyata önem verirler. Sevdiklerine karşı inanılmaz bir kıskançlık duyabilirler, sahiplenme duyguları çok baskındır.

Günlük burç yorumu 11 Ekim Cuma Günlük burç yorumu 11 Ekim Cuma

Boğa

İkizler burcu 21 Mayıs-20 Haziran

Neşeli olmasıyla bilinen ve ortamda neşe saçan ikizler burçları, kararsızlık konusunda çok istikrarlıdırlar. Farklı görüşler arasında gidip gelirler. İlişkileri çoğu zaman yüzeyseldir, derin bağlar kuramazlar. Dikkat dağınıklıkları sebebiyle bir işi tamamlamakta güçlük çekerler.

Ikizler

Yengeç burcu 21 Haziran-22 Temmuz 

Sevdiklerine karşı çok fazla duyarlı ve korumacı olmasıyla bilinen yengeç burçları, duygusallıklarıyla etrafındaki insanları bunaltabilirler. Geçmişe çok fazla odaklanırlar ve çok kincidirler. İlişkilerde bağlanma korkusu sebebiyle karşı tarafla uyumsuzluk yaşayabilirler.

Yengeç
Aslan burcu 23 Temmuz-22 Ağustos
 

Kendine güvenen kişiliğiyle dikkat çeken aslan burçları kibirli olmalarıyla çevresindeki insanlarla sorunlar yaşayabilirler. Kendilerini herkesten üstün görme eğilimindedirler. Sürekli ilgi çekmek isterler. Eleştirmeyi çok severler ama eleştiriye asla tahammül edemez ve karşısındaki insana sert tepki verirler.

Aslan

Başak 23 Ağustos-22 Eylül

Pratik, düzenli ve zeki olmalarıyla bilinen başak burçları, kendilerine ve de başkalarına karşı çok fazla eleştirel olabilirler. Mükemmeliyetçi yapılarıyla stres ve kaygı yaratmakta üstlerine yoktur. Küçük detaylara takılarak büyük resmi kaçırırlar. Kinci yapıları ise ilişkilerinde tartışmalara sebep olabilir.

Başak

Terazi burcu 23 Eylül- 22 Ekim

Dengeli ve uyumlu davranışlarıyla dikkat çeken terazi burçlarının kararsızlıkta üstüne yoktur. Her konuda çok fazla kararsızlık yaşarlar. Başkalarını memnun etme çabaları onları çok fazla yorabilir. Sorunları görmezden gelerek çözmeye çalışmaları daha büyük sorunlara sebep olabilir.

Terazi

Akrep burcu 23 Ekim-21 Kasım

Derin duygusal yoğunlukları ve tutku dolu yapıları ile dikkat çeken akrep burçları, sevdiklerine karşı çok fazla korumacı ve kıskançtırlar. İç dünyalarını çoğu zaman en yakınları bile bilmez, paylaşmakta güçlük çektikleri için yalnızlık çekebilirler. Kin tutma eğilimindedirler ve intikam almayı severler.

Akrep

Yay burcu 22 Kasım-21 Aralık

Güvenilir ve iyimser olmalarıyla bilinen yay burçları aşırı özgürlükçülerdir. Sorumluluklardan ve planlardan kaçma eğilimleri vardır, plansız yaşarlar. Derinlemesine düşünmezler ve yüzeysel değerlendirmeler yaparlar. Açık sözlülükleri bazı durumlarda patavatsızlık olarak nitelendirilebilir.

Bir Başlık Ekleyin (1)

Oğlak burcu 22 Aralık-19 Ocak
 

Sadık ve çalışkan olmalarıyla bilinen oğlak burçları, hayatı fazla ciddiye aldıklarından dolayı keyifli anları kaçırabilirler. Çok katılardır ve yeniliklere çoğu zaman kapalıdırlar. Duygularını ifade etmekte zorlanırlar bu yüzden de ilişkilerinde mesafe olur. Sinirleri çabuk gerilir ve çok önemi olmayan olaylara dahi aşırı tepki gösterebilirler.

Oğlak

Kova burcu 20 Ocak-18 Şubat

Yenilikçi ve bağımsız olmalarıyla bilinen yengeç burçları, aşırı bağımsızlıkları sebebiyle yalnız kalabilirler. Otoriteye karşı gelme eğilimleri ilişkilerinde problemlere sebep olabilir. İnsanlara karşı soğuk ve mesafeli duruşları ilişkilerini zorlaştırabilir.

Kova

Balık burcu 19 Şubat- 20 Mart

Empati yetenekleri ve sanatsal kişilikleri ile dikkat çeken balık burçları duygusallıklarıyla kendilerine ve çevresindeki insanlara işkence etmeye meyillidirler. Duygusal anlamda insanlara bağımlı olup takıntı haline getirebilirler. Sorunlarla yüzleşmek yerine kaçmayı tercih ederler. Karar vermekte çok fazla güçlük çekerler. 

Balık

Kaynak: HABER MERKEZİ