Manisa Büyükşehir Belediyesi 13 büro personeli alımı yapacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisalılar için müjdeyi verdi. Çeşitli alanlarda BESOT bünyesine büro personeli alımı yapılacak.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığına büro personeli alımı yapılacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığına 5 büro personeli alacağını duyurdu. Başvuracak kişilerin ise şu özelliklere sahip olması gerekiyor;

Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış ve sabıka kaydının olmaması gerekiyor. Başvuru yapan adayların, Manisa Merkezde ( Şehzadeler/Yunusemre ) ikamet etmesi gerekiyor. En az lise mezunu olmak, Ekip Çalışmasına Uyumlu olmak, İş Sağlığı ve İş Güvenliği açısından engeli bulunmaması ve İŞKUR kaydının bulunması zorunlu olacak.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na büro personeli alımı yapılacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi, BESOT bünyesinde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Merkez’ine 3 büro personeli alacak. Başvuru yapacak  olan adaylarda ise aranan özellikler şu şekilde;

Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olması gerekiyor. Başvuracak adaylar en az Ön Lisans mezunu olmak zorunda.  Askerliği ile ilgili ilişiği olmadığına dair belgesi olmak zorunda. Başvuru yapan adayların başvuru Manisa Merkezde ( Şehzadeler/Yunusemre ) ikamet etmesi gerekiyor ve İŞKUR kaydının olması zorunlu olacak.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na büro personeli alımı yapılacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, merkez bölgelerde 2 adet büro personeli alımı yapacak. Başvuru yapacak adaylarda ise aranan özellikler şu şekilde; Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olmak, Sabıka kaydı olmaması gerekiyor. Başvuru yapan adaylar, başvurularını yaptıkları ilçede ikamet etmek zorunda. Adayların en az lise mezunu olması ve ekip çalışmasına uyumlu olması, İş Sağlığı ve İş Güvenliği açısından engeli bulunmaması gerekiyor. Aday yapacak kişilerin İŞKUR’da kayıtlarının bulunması gerekiyor.

Manisa’da beyaz atın hasadı tüm hızıyla devam ediyor Manisa’da beyaz atın hasadı tüm hızıyla devam ediyor

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı sorumlu büro personeli alımı yapılacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Merkez’ine 1 adet sorumlu büro personeli alacak. Başuru yapacak adaylarda ise şu şartlar aranıyor;

Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olması gerekiyor. Adayların en az lise mezunu olması ve askerliği ile ilgili ilişiği olmadığına dair belgesi olması gerekiyor. Başvuru yapan adayların merkez bölgelerde (Şehzadeler/Yunusemre)ikamet etmesi gerekiyor. Başvuru yapan adayların İŞKUR kaydının bulunması zorunludur.

Kaynak: HABER MERKEZİ