44 yaşındaki ünlü manken son dönemlerde 10 aydır birlikte olduğu Nail Gönenli ile yaşadığı aşkla gündemdeydi. Çağla Şıkel, gündeme gelen evlilik iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Şıkel’in, “Çocuğu olmayan düşünsün” sözleri dikkat çekti.

İşte detaylar…

Çağla Şıkel, işbirliği yaptığı bir markanın Pera Palace Hotel’de yapılan tanıtım toplantısına katıldı ve burada kameraların karşısına geçti. 10 aydır aşk yaşadığı Nail Gönenli ile ilgili sorulara da yanıt veren Şıkel, “İyi bir insan. Ben uzun zamandır yalnız olmayı tercih ediyordum, bunu kırdı. Sonsuz bir sevgi ve saygıyla seviyor” sözlerini dile getirdi.

Canlı yayında jigolo olduğunu itiraf etti! Canlı yayında jigolo olduğunu itiraf etti!

Sevgilisi Gönenli hakkında övgü ve aşk dolu sözler dile getiren Şıkel, evlilik iddialarına ilişkin de açıklamada bulundu. Hürriyet Kelebek’ten Deniz Boy’un haberine göre Çağla Şıkel, evlilik iddiasına ilişkin verdiği yanıtta, “Çocuğu olmayan düşünsün. Çocuk yapmamış olanlar kesinlikle evlenmeli, aile kurmalı. Benim çocuklarım olduğu için gündemimde, aklımda, hayalimde böyle bir şey yok” sözlerini dile getirdi.

[ilgili-haber=32201]