22 Eylül Pazar  2024 reyting sonuçları! 22 Eylül Pazar  2024 reyting sonuçları!

Babaları Cengiz Karademir’in katilini bulmak için programa başvuran kardeşler, katilin anneleri Emine Karademir’in sevgili Şehmus olduğunu iddia etmişti. Bugün ise canlı yayında en küçük kardeş Naime, babasını annesini sevgilisinin öldürdüğünü itiraf etti. En büyük 2 kardeş, cinayete en küçük kardeş Naime’nin şahit olduğunu söyledi. 

Babalarının ölüm nedenin kalp krizi olarak kayıtlara geçtiğini ama olayın aslında cinayet olduğunu sile getiren kardeşler, annelerinin sevgilisi Şehmus’un babalarını öldürdüğünü açıkladı. Kardeşler, cinayetten anneleri Emine Karademir’i sorumlu tuttu. 


“Yemeğine ilaç koydum, cinayetten annem ve sevgilisi sorumlu”

Canlı yayına gelen en küçük kardeş Naime, cinayeti itiraf etti. Babasının yemeğini uyku ilacı koyduğunu ve cinayetten anne ve sevgilisinin  sorumlu olduğunu itiraf etti. 
Stüdyo da herkesi şoke eden açıklamanın ardından Naime, babasının yastıkla boğularak öldürüldüğünü söyleyerek;
"Bana babanın yemeğine uyku ilacı koy dediler, ben de koydum. Sonra babamı yastıkla boğarak öldürdüler. Bana babanın bacaklarını tut çırpınmasın dediler." sözleriyle stüdyodaki herkesi şoke etti. 


“Annemizi gizli gizli arıyorduk”

Annesiyle  yaşamak istediğini ama babasının izin vermediğini ve annelerini gizli gizli aradıklarını açıklayan Naime;
"Annem İstanbul'daydı. Biz babamla yaşıyorduk. Daha sonra annem Şehmus'la birlikte Antep'e taşındılar. Mustafa'yı yatılı kursa verdiler. Annem'le babam evliyken ikisi birlikte çalışıp ev aldılar. Ayrıldıklarında babam annemin payını vermedi. Biz annemizin yanında yaşamak istiyorduk. Babam görüşmemizi istemiyordu, annemizi gizli gizli arıyorduk." dedi.


‘Baban ölsün mü sorusuna ‘evet ‘ demişler’ 

Annesi ve sevgilisinin kardeşi ve kendisine ‘baban ölsün mü?’ diye sorduklarını ve kendisinin vet ölsün dediğini itiraf eden  Naime;
"Annem ve Şehmus bana söylediler. Evin anahtarını istediler. Babam o dönem iş yerinden 30 bin TL tazminat almıştı. 'Onu çalacağız' dediler. Önce kabul etmedim. Sonra 'Öldüreceğiz.' dediler. Kabul etmedim, Samet'i çağırdılar 'Baban ölsün istiyor musunuz?' diye sordular. Samet 'Ölsün' dedi. Ben kabul ettim." sözleriyle şaşırtan Naime yaşananları detaylarıyla anlattı: "Bana bir hap verdiler. Ertesi gün mantı yoğurduna karıştırdım. Sonra yedi, uyuya kaldı. Sonra Şehmus girdi eve. 'Babanı yastıkla boğacağım çırpınmasın sen de bacaklarından tut' dedi. Ben kabul etmedim, ağladım. Ben ağlayınca babam uyanır diye korktu çıktı. Üç gün sonra tekrar geldiler. Aynı haptan bir tane daha verdiler. Bu sefer çayına karıştırdım. Ben o gün teravih namazına gidecektim. Babam uyuyordu, Şehmus geldi. Ben kapıyı açtım o eve girdi. Sonra Şehmus 'Baban beni görünce üstüme atladı, boğuştuk.' dedi. Şehmus 'Üçlü prizle boğdum' diyerek öldürdüğünü söyledi."
Gelen itirafların ardından Cengiz Karademir’in ölüm raporunda yazan ‘doğal ölüm’ ibaresi akıllarda soru işareti bıraktı. Müge  Anlı ise rapordaki ibarenin tutarsız açıkladı. 


“Hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum”

Anne Emine Karademir, kızı Naime’nin itirafından sonra stüdyoya canlı bağlanarak;
"Ben onların yüzünü görmek istemiyorum. Hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum. Onların derdi benimle Şehmus 'un peşine düşmesinler. Naime sana yazıklar olsun." diyerek sevgilisini korudu. 

Çocuklarını ‘pis katil’ diyen Emine, çocuklarının evi geri almak için iftira attığını söyledi. 
 

Kaynak: HABER MERKEZİ