Bayhan yine farkını ortaya koydu! Dinleyenler büyülendi Bayhan yine farkını ortaya koydu! Dinleyenler büyülendi

Gündüz kuşağı programı ve Türkiye’de en çok izlenen sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te bu sabah izleyicileri şoke eden bir olay yaşandı. 
Yayın hayatına başladığı andan itibaren enteresan ve ilgi çekici olaylar ile gündeme gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu sabah izleyicileri hayrete düşüren bir olay yaşandı. Eşini aramak için  programa katılan Abdülhalim  isimli erkek, bugünkü canlı yayın sırasında jigolo olduğunu itiraf etti. 

3 çocuğuyla evden kaçan eşi Leyla’yı aramak için programa katılan Abdülhalim isimli şahıs, program sırasında, kadınlar ile, peynir, zeytin ve çeşitli erzaklar için  vakit geçirdiğini itiraf etti. Jigolo olduğunu açıklayan Abdülhalim, karısının da bu olaydan haberi olduğunu söyledi.
Abdülhalim kısa bir süre içerisinde başka bir itirafta daha bulundu. Programa eşini aramak için beraber katıldığı Seher isimli kadın ile ilişkileri olduğunu açıkladı. Seher ile dini nikah kıydıkları ortaya  çıktı. 
Yaşanan bunca olaydan sonra Abdülhalim’in Seher’e eve dön diye çağrı yapması stüdyoda ortalığı  kızıştırdı.

“Elimi sallasam ellisi”

Abdülhalim’in dini nikahlı eşi olduğu ortaya çıkan Seher’in "Leylacığım, sanal arkadaşım seni geri istiyor" ifadelerini kullanması akıllarda soru işareti bıraktı. Seher’in Abdülhalim’e büyü yaptırdığını iddia eden Seher, stüdyoda verdiği röportajda, "Leyla bana 'yaşlı topal' dedi ama elimi sallasam ellisi. Leyla sen bana bunu yakıştırıyor musun? Gencim güzelim" dedi.


Bu sözlerin ardından Müge Anlı ile Şevki Sözen duyduklarına inanamadı. Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu 2’nci İhtisas Kurulu Başkanı ve Müge Anlı programının bel kemiklerinden Şevki Sözen, konuşmalara tepki göstererek;
"İnanılır gibi değil, nasıl burada bunları söyleyecek yüzü buluyorsunuz?" dedi
 

Kaynak: HABER MERKEZİ