Manisa Celal Bayar Üniversitesi yeni akademik yıl için öğrencilerini karşılıyor.

Manisalılar Kadınlar Matinesi'nde gönüllerince eğlendi Manisalılar Kadınlar Matinesi'nde gönüllerince eğlendi

Öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler yapmayı düşünen üniversite, bilgilendirme toplantıları ve oryantasyon programları düzenleyerek, öğrencilerin üniversite hayatına sorunsuz bir geçiş yapmalarını sağlamayı hedefliyor.

Cbü’de Yeni Dönem Başladı (1)

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024­YKS) sonuçlarına göre üniversitenin programlarına kayıt yaptıran öğrencilerin kısa sürede adaptasyonlarının sağlanması ve kayıt, barınma, ulaşım gibi konularda yardımcı olunması amacıyla; TCDD Manisa Tren Garı ile Manisa Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bilgilendirme ve tanıtım stantları kuruldu.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Protokol, Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü personelinin görevlendirildiği stantlar, öğrencilerin ihtiyaç duydukları kaynaklara erişimlerini kolaylaştırmayı amaçladı.

Cbü’de Yeni Dönem Başladı (3)

“Öğrencilerimizin her zaman yanındayız”

Konu ile ilgili olarak, öğrencilerini en iyi şekilde karşılamayı amaçladıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, “Öğrencilerimizin her zaman yanlarında olup üniversite yıllarını güzel hatırlamalarına vesile olmak istiyoruz. Yeni dönemimiz hepimiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU