Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaşehir İlçe Genlik Kolları 17’nci  Olağan kongresi yapıldı. Yapılan seçimlerde geçen dönemde başkanlık yapan İsmail Aktürk listeye giren tek isim olarak, güven tazeledi. Tekrardan başkan seçilen İsmail Aktürk, 2 yıl boyunca başkanlık yapacak. 

CHP Alaşehir 17.Olağan İlçe Gençlik Kolları kongresi yapıldı. İlçe Lokalinde gerçekleşen kongreye Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, İlçe Başkanı Mehmet Kayacık, Manisa İl Gençlik Kolları Başkan Adayları Onur Çabuk , Berkant Kayıkçı ,Emre Demir ile birlikte çok sayıda partili katılım gösterdi. 

Chp Gençlik Kollarında Başkanlık Seçimi Yapıldı (4)

İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına tekrar seçilen ve 2 yıl boyunca daha başkanlık yapacak olan İsmail Aktürk, yaptığı konuşmada;

"2 yıl boyunca büyük bir gururla yürütmüş olduğum başkanlık görevini sizlerden aldığım destek ile iki yıl daha yapmak için olur aldım. Katılım sağlayarak parti binamızı dolduran siz değerli partililerimize teşekkür ediyorum. Birlikte daha nice büyük zaferler kazanacağız" dedi. 

Chp Gençlik Kollarında Başkanlık Seçimi Yapıldı (1)


Aktürk tarafından oluşturulan Gençlik Kolları Yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor;

Abdullah Çelebi, Emre Badem, Hüseyin Davas, Hüseyincan Akyay, Talip Turcan, Safiyegül Taş, Elif Türken, Melike Erdoğan, Leyla Özdem, Ali Doğan, Zühtü Kaan Erdem ve Hasan Özbek

Chp Gençlik Kollarında Başkanlık Seçimi Yapıldı (2)

Beyaz altında zarar endişesi Beyaz altında zarar endişesi


 

Muhabir: ELİF YILDIRIM