Partisini il kadın kolları kongresine katılmaz üzere Manisa'ya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'ı makamında ziyaret etti.  

Chp Genel Başkan Yardımcısı Nazlıaka'dan Başkan Balaban'a Ziyaret (4)

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'ya ziyareti sırasından Manisa İl Başkanı İlkser Özalper eşlik ederken belediye başkan yardımcılarıda hazır bulundu.  

Manisalılar Kadınlar Matinesi'nde gönüllerince eğlendi Manisalılar Kadınlar Matinesi'nde gönüllerince eğlendi

Chp Genel Başkan Yardımcısı Nazlıaka'dan Başkan Balaban'a Ziyaret (2)

"Kadın mücadelesinde önderlik, rehberlik yaptığı için de saygı duyuyorum"

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban Aylin Nazlıaka'yı ağırlamaktan mutluluk duyduğunubelirterek;

“Kendisi il kadın kolları kongresi için geldi. Bizi de onurlandırdı. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Kadın mücadelesinde önderlik, rehberlik yaptığı için de saygı duyuyorum” diye konuştu.  

Chp Genel Başkan Yardımcısı Nazlıaka'dan Başkan Balaban'a Ziyaret (1)

"Bu ilçeye ilk kez CHP bayrağı dikildi"

Başkan Balabanı ziyaret etmekten ve Manisa'da omktan çok mutluluk duyduğunu söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, 

 “Şehzadeler kenti, Genel Başkanımız Özgür Özel’in memleketinde olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Manisa temaslarımda değerli dostum, yoldaşım, mücadele arkadaşım Semih Balaban’ı da ziyaret ederek kutlamak istedim. Bu ilçeye ilk kez CHP bayrağı dikildi. İlimizin büyükşehir ve 14 ilçesinde de partimizin bayrağı dalgalanıyorsa bunda başkanlarımızın, belediye meclis üyelerimizin önemli bir katkısı ve çabası var. Ama tabi örgütten gelen bir belediye başkanı olarak başkanımız sürekli bu süreçte örgütün katkısına değiniyor. Her ortamda kadınları, gençleri yücelten konuşmalar yapıyor. Kendisi gerçekten de eşitliği içselleştirmiş bir belediye başkanı” diye konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Balaban, Nazlıaka’ya hediye takdiminde bulundu.
 

Muhabir: RESULENUR KANTAR