Yunusemre Belediye Bşakanı Semih Balaban’nın her hafta Çarşamba günleri düzenlediği Halk Günü, Kurban Bayramı nedeniyle arife gününe (15 Haziran 2024 Cumartesi)  ertelenmişti. Halk günü ve bayramlaşmanın yapılacağı buluşmaya CHP lideri Özgür Özel’de katılacak. 

CHP lideri Özel’in Manisa Valiliği’ndeki bayramlaşma törenine katılkması nedeniyle Halk Günü  ve bayramlaşma saat 10:00-13:00 arasında yapılacak.
Yunusemre Belediyesi’nde yapılan açıklamada:

“15 Haziran Cumartesi günü Kurban Bayramı arifesinde saat 13.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan Halk Günü ve bayramlaşma merasiminin saati CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’inde katılacağı Manisa Valiliği’ndeki resmi bayramlaşma töreni sebebiyle saat 10.00-13.00 arası olarak değiştirilmiştir. Kurban Bayramı arifesinde yapacağımız ‘Halk Bayramlaşması’na tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” İfadelerine yer verildi.
 

Özgür Özel’in memleketi Manisa’ya kareli ceketiyle gelen Fidan acaba bir mesaj mı verdi? Hakan Fidan Cumhurbaşkanı gibi Özgür Özel’in memleketi Manisa’ya kareli ceketiyle gelen Fidan acaba bir mesaj mı verdi? Hakan Fidan Cumhurbaşkanı gibi
Muhabir: DERYA ÖZTÜRK