Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Kadın Kollar Olağan Üstü Genel Kurul Toplantısı MASKİ İkiz Kuleler Konferans Salonunda gerçekleşti.

CHP Manisa İl Kadın Kollar Olağan Üstü Genel Kurul Toplantısına Genel CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalpler, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Özge Arslan katıldı.

Chp Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci Oldu (7)

31 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir ve 14 ilçede başarı elde ettiklerini vurgulayan CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalpler,

Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi

“Bu şehri kırmızıya boyayan kadınlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Emekleriniz çok büyük. Çok güzel bir seçim geçirdik. Bugüne kadar emekleri olan bütün kadın kollarına başkanlarına teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek olan başkan ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Kadın varsa demokrasi var. Kadın dayanışması yaşatır” şeklinde konuştu.

Chp Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci Oldu (2)

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka,

“Şehzadeler kentinde genel başkanımızın kentinde 15. Olağan İl Kadın Kolları’nı gerçekleştiriyoruz. Cumhuriyetti, Atatürkçü kadınlarla olmaktan dolayı çok mutluyum. 31 Mart’ta hem Manisa’da hem Türkiye’de büyük bir başarı elde ettik. 1977 yılından bu yana ilk kez partimiz birinci parti oldu. Bu elbette hepimizin umudunu yükseltti. Ama omzumuzdaki sorumluluğu da artırdı. Bu başarıda emeği olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum” ifadeleri kullandı.

Chp Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci Oldu (1)

Siyaset kadın kollarında başlar

Genel merkezle daha uyumlu ve paralel çalışmayı önemine vurgu yapan Nazlıaka,

“Bizler eşit bir Türkiye için mücadelemizi sürdüreceğiz. Burası Manisa, burası Cumhuriyet’in kentidir. Manisa Büyükşehir ve 14 ilçede CHP bayrağı dalgalanıyor. Üzerimizdeki sorumluluk arttı. Hedefimiz ilk genel seçimlerinde iktidar olmaktır. Yerel seçimlerde başardığımızı genel seçimlerinde de başarmak istiyoruz. İnanmak başarmanın yarısıdır. Bütün kadınlara ulaşacağız” dedi.

Chp Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci Oldu (5)

Yapılan CHP Manisa İl Kadın Kollar Olağan Üstü Genel Kurul Toplantısında yeni Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci seçildi. Bu seçimin Manisa için, ülkemiz için hayırlı olmasını diledi. Tahmilci,  kadın kolları olarak genel seçimlerinde iktidar olmak için var gücüyle çalışacaklarını açıkladı.

Chp Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci Oldu (6)

Chp Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci Oldu (4)

Chp Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci Oldu (8)

Muhabir: RESULENUR KANTAR