Başkan Zeyrek: İmar planını hayata geçirdik Başkan Zeyrek: İmar planını hayata geçirdik

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Özkücüoğlu Gülşah  Durbay’a yaşanan olayların ardından destek mesajı yayımladı. 
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında geçtiğimiz günlerde CHP’li bir köşe yazarı tarafından iftira atılmıştı. Çirkin iftiranın ardından Başkan Durbay, basın açıklaması gerçekleştirdi. Yazılan yazının tamamen iftira olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Başkan Durbay, 9 Eylül Üniversite Hastanesi’nde kolon kanseri nedeniyle operasyon geçirdiğini açıkladı. 

Bugün Manisa CHP İl Başkanı İlksen Özalper, çirkin iftiranın ardından 81 İl Başkanı adına, Gülşah Durbay’a destek olduklarını belirten ve bu çirkin iftirayı kınadıklarını vurgulayan bir basın açıklaması yaptı. 

Başkan Durbay’a bir destekte Akın ve Öküzcüoğlu’ndan geldi

Bugün Şehzadeler Belediyesi binası önünde gerçekleştirilen basın açıklamasının ardından Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu sosyal medya hesaplarından destek mesajı yayımladı. 

Başkan Durbay’ı asla yalnız bırakmayacaklarını ve bu zorlu süreçte her daim destek olacaklarını ifade eden Başkan Akın;

“Biz birbirine bağlı büyük bir aileyiz, bizi yıkamazsınız! Kıymetli yol arkadaşımız, Şehzadeler Belediye Başkanımız Gülşah Durbay'a atılan çirkin iftiranın karşısında durarak CHP Manisa ailemiz ile birlikte basın açıklamasında bulunduk, destek verdik. Gülşah Başkanımızın yaşadığı rahatsızlığı da, bu ülkedeki hastalıklı zihniyetleri de birliğimizle ve dik duruşumuzla yeneceğiz. Kimsenin en ufak şüphesi olmasın. Seni asla yalnız bırakmayacağız Gülşah Başkan!” ifadelerini kullandı. 

Başkan Öküzcüoğlu, Türkiye’de kadın olmanın zorluğuna dikkat çekerek;

“Yanındayız Gülşah Başkanım Bugün, Manisa'da, Şehzadeler Belediye Başkanımız Gülşah Durbay'ın düzenlediği basın açıklamasına katıldım. Türkiye’de kadın olmak çok zor, kadın siyasetçi olmak çok daha zor. Birlikte omuz omuza yürümekten her zaman gurur duyduğum genç yol arkadaşım Gülşah Durbay'a yapılan bu alçak ve ahlaksız iftiraları kınıyor, Gülşah Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Her zaman yanyana omuz omuza tüm kötülüklere ve kötülere karşı mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM