Karayakup'ta yaralar sarılıyor Karayakup'ta yaralar sarılıyor

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, "Çocuklarımıza Yaz Tatili Eğlencesi" projesi kapsamında birbirinden farklı etkinlikler düzenleneceğini açıkladı. 

Demirci Belediyesi yaz tatili başladığından beri çocuklar için farklı projeler yapmaya devam ediyor. Çocukların yaz tatilinin verimli ve sosyal bir şekilde geçemesini planlayan Demirci Belediyesi, çocuklar yaz tatiline girdiğinden beri çalışmlarına hız kesmeden devam ediyor. 

Birbirinden farklı ve çocuklara özel projeleri hayata geçiren Demirci Belediyesi, çocukların aileleri ile birlikte zaman geçirmesi için  Açık Hava Sineması kapsamında animasyon filmleri yayınladı. 

Açık Hava Sineması projesinden sonra Demirci Belediyesi, bu sefer de çocukların eğlenmeleri için illüzyon gösterisi, star kukla gösterisi ve daha birçok farklı etkinlikler gerçekleştirecek. 

25 Temmuz Perşembe günü  saat 17.00'de Belediye Kültür Sarayı'nda gerçekleşecek olan illüzyon gözterisinin ardından saat 19.00'da Akıncılar Düğün Salonu'nda Star Kukla Gösterisi ve daha birçok farklı etkinlik düzenlenecek. 

Demirci Belediyesi 25 Temmuz Perşembe günü gerçekleşecek etkinlikler için yaptığı açıklamada;

"Çocuklar bu eğlence kaçmaz, Belediye Başkanımız Erkan Kara'da Çocuklarımıza Yaz Tatili Eğlencesi. 25 Temmuz saat 17.00'de  Belediye Kültür Sarayı'nda, saat 19.00'da Akıncılar Düğün Salonu'nda" ifadelerini kullandı. 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU