Dün oynanan maçta Demirci Belediyespor, Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı stadında Salihli Belediyespor'u konuk etti. 

UEFA, Fernando Muslera'ya 3 maç men cezası verdi UEFA, Fernando Muslera'ya 3 maç men cezası verdi

Demircili taraftarlarında yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada Demirci Belediyespor, maçın 28. dakikasında 1-0 yenik düşmesinin ardından 39. dakikada Oğuzhan Gür'ün nefis golü ile beraberliği yakaladı. Maçın 43. dakikasında Hüsnü Çancı'nın golü skoru 2-1'e taşıyarak ilk yarıyı önde kapattı. 

Maçın ikinci yarısında Demirci Belediyesporlu 22 forma numaralı oyuncusu Mehmet Yanar kırmızı kart ile oyun dışı kalırken, 71. dakikada Mustafa Er sahneye çıkarak skoru 3-1'e taşıdı. 


Hüsnü Çancı ise maçın 81. dakikasında kırmızı kart ile oyun dışı bırakılmasının ardından Demirci Belediyespor 9 kişi maça devam etti. Aynı dakikada Salihli Gençler Birliği 5 numara formalı oyuncu da hakemin kırmızı kart kararı ile maçtan çıkarıldı. 

Maçın 87. dakikasında Demirci Belediyespor'un takım kaptanı Mustafa Er, yeniden sahneye çıkarak attığı golle, Demirci Belediyespor’un 4. golünü kaydetti. 
Demirci Belediyespor karşılaşmayı 5-1 kazanarak, gruptaki puanını 28'e çıkardı ve liderliğini açık ara sürdürdü. 
Demirci Belediyespor 16 Aralık Cumartesi günü Alaşehir stadyumunda Kavaklı Dere Spor ile karşılaşacak. 


Maç sonrası Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz ve Kulüp Başkanı Abdullah Demirkol soyunma odasına giderek futbolcuları tebrik edip, galibiyet fotoğrafı çektirdiler.

 xaxxsfdgaghsfsfsggfngfngfsaDAfadsadffdghdhadsafsaf