Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi

Demirci OSB’si için geçtiğimiz günlerde son yatırımların konuşulduğu bir toplantı gerçekleştirildi. Yatırım toplantısının ardından Başkan Kara ve Demirci Kaymakamı Yavuz Arslan’ın katılımı ile istişare toplantısı yapıldı. 


23 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilen toplantı Demirci Ticaret ve Sanayi Başkanlığında düzenlendi. Demirci Organize Sanayi Bölgesi hakkında konuşulan toplantıya Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, Demirci Kaymakamı Yavuz Arslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kasım Kabak, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İbrahim Akarsu ve Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 

Toplantıda 21 Ağustos Çarşamba günü Salihli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde yapılan görüşme değerlendirildi.
Toplantıda ayrıca Demirci’ye en kısa zamanda Organize Sanayi Bölgesi Müdürü atanmasına ve ilçeye yatırım yapmak isteyen firmalar için yer tahsisi edilmesine karar verildi. Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kasım Kabak, ziyaretlerinden dolayı Başkan Kara ve Kaymakam Arslan’a teşekkür etti. 


“Şehrimize kazandıracağımız her bir yatırımı el birliği içerisinde yapacağız”    

Başkan Kara yaptığı açıklamada;" Demirci'miz için hayati önem taşıyan Organize Sanayi Bölgesi yatırımı için Kaymakamımız Yavuz Arslan ve Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte çalışmalarımızı hızlandırdık. Şehrimize kazandıracağımız her bir yatırımı el birliği içerisinde yapacağız. Belediyemiz olarak tarımda, sanayide, eğitimde ve ulaşımda şehrimizin tüm sorunlarına çözüm bulmak için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz "dedi.
 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU