Demirci Belediyesi, 2024-2025 yılı eğitim-öğretim dönemi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçenin en köklü Eğitim Fakültesi’nde temizlik çalışmaları başladı.

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara’nın talimatı ile Zabıta, Park Bahçe, Fen İşleri ve Elektrik İşleri ekipleri ilçede bulunan en köklü fakültede çalışmalara başladı. Eğitim Fakültesi’nde kapsamlı şekilde çevre düzenlenmesi yapılıyor.

Demirci Yeni Öğretim Yılına Hazırlanıyor (6)

Ağaçlar budandı çöpler toplandı

Fakültenin girişinde bulunan ve görüş alanını kısıtlayan ağaç dallarının budaması yapılırken, çamlık içerisinde bulunan çöp ve molozların temizliği de unutulmadı.

Fakülte girişinde bulunan ve öğrenciler için tehlike arz eden elektrik kabloları ise belediyenin Elektrik İşleri ekiplerince yeniden düzenlenmeye başladı.

Demirci Yeni Öğretim Yılına Hazırlanıyor (5)

“Fakültemiz içerisinde çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyoruz”

Yeni dönem için hazırlanan Eğitim Fakültesi’ndeki çalışmaları Başkan Kara yerinden takip etti. Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Başkan Kara, Eğitim Kenti Demirci’ye yakışacak güzel çalışmalara imza atacaklarını vurguladı.

Yunusemre Belediyesi  personeline önem veriyor Yunusemre Belediyesi  personeline önem veriyor

Başkan Kara;

“ İlçemizin köklü eğitim kurumu olan Eğitim Fakültemiz de yeni dönem 16 Eylül 2024 tarihinde başlayacak. Belediyemiz olarak öğrencilerimizi en güzel şekilde karşılamak adına fakültemiz içerisinde çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Belediyemiz olarak bundan sonra Eğitim Kenti Demirci’mize yakışır güzel çalışmalara imza atacağız “dedi.

Demirci Yeni Öğretim Yılına Hazırlanıyor (3)

Demirci Yeni Öğretim Yılına Hazırlanıyor (2)

Demirci Yeni Öğretim Yılına Hazırlanıyor (1)

Muhabir: ELİF YILDIRIM