Manisa Demirci ilçesinde çereşe meydanından başlayan, 15 Temmuz Demokrasi Meydanına kadar uzanan 3 kilometrelik mesafeyi protokol ve vatandaşlar ellerinde bayraklarla yürüdü.

Demirci’de 15 Temmuz’un 8. Yılı Kutlandı (5)

Demirci 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen programa Demirci Kaymakamı Adem Kaya, eşi Halide Kaya, Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, eşi Nermin Kara, Demirci Cumhuriyet Başsavcısı Emre Aytaç, Şehit Aileleri, Gaziler, AK Parti Demirci İlçe Başkanı Nurullah Akgün, MHP Demirci İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, İlçe Protokolü ve Vatandaşlar katıldı.

Demirci’de 15 Temmuz’un 8. Yılı Kutlandı (3)

15 Temmuz gecesi ülkede yaşananlara değinen Demirci Kaymakamı Adem Kaya,

“ 15 Temmuz gecesi ülkemizin huzuruna, bağımsızlığına ve milli iradesine karşı Fetullahçı terör örgütü ve işbirlikçileri tarafından hain bir darbe girişimi yapıldı. 8 yıl önce 15 Temmuz 2016’da o karanlık gecede bu hain ve alçak kalkışma aziz milletimizin azmi ve imanı sayesinde kurşunlara göğsünü siper ederek kahramanca püskürtüldü ”ifadeleri kullandı.

Demirci’de 15 Temmuz’un 8. Yılı Kutlandı (4)

15 Temmuz 2016 gecesi ülkemiz tarihinin en karanlık günlerinden biri diye vurgu yapan Demirci Belediye Başkanımız Erkan Kara,

“ Bugün milletimizin birlik ve beraberliğinin en önemli, simgelerinden biri olan demokrasi ve milli birlik gününde bir araya gelmenin gururunu yaşıyoruz. 15 Temmuz 2016 gecesi ülkemiz tarihinin en karanlık ve en zor günlerinden biriydi. Milletimiz vatanına, bayrağına ve demokrasisine sahip çıkmak için sokaklara döküldü. Tanklara, uçaklara ve silahlara karşı göğsünü siber eden milletimiz tarihe altın harflerle yazılı bir destan bıraktı” şeklinde konuştu.

Başkan Durbay esnaf ve vatandaşlarla buluştu Başkan Durbay esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Demirci’de 15 Temmuz’un 8. Yılı Kutlandı (1) 

Muhabir: RESULENUR KANTAR