Demirci’de 16 yıldır atıl vaziyette bulunan asfalt plenti, Belediye Başkanı Erkan Kara’nın yoğun çalışmaları sonucu yeniden faaliyete geçti. Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, göreve geldiğinden beri ilçede atıl vaziyette bulunan alanlar için çalışmalar başlattı.

Bu çalışmalar kapsamında 16 yıldır atıl vaziyette bulunan asfalt plenti yeniden faaliyete geçti. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan asfalt plenti, Başkan Kara’nın talimatı ile yenilenmeye devam ediyor. Devam eden yenileme çalışmasında sona yaklaşılırken Başkan Erkan Kara, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi alarak, deneme testi geçekleştirdi. 

Belediye Baskani Erkan Kara 16 Yil Sonra Asfalt Plentini Ayaga Kaldirdi2 F3E2D

“Bu şehrin atıl vaziyette kalan tüm değerlerini hizmetine sunacağız”

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, asfalt plentinin 16 yıl sonra tekrar faaliyete geçmesi hakkında yaptığı açıklamada;

Manisa'nın Soma ilçesinde mahkemeden tarla satılıktır Manisa'nın Soma ilçesinde mahkemeden tarla satılıktır


" Hemşerilerimize sözümüz var. Bu şehrin atıl vaziyette kalan tüm değerlerini yeniden ve yenilenmiş haliyle hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Yıllarını kaybetmiş Demirci'miz için dur durak demeden, gece gündüz çalışıyoruz. Asfalt plentimizi göreve gelir gelmez yeniden ayağa kaldırmak için hummalı bir çalışma başlattık. Şu an deneme testlerine başladık. En kısa sürede tam olarak faaliyete alarak, şehrimizin yollarının en ücra noktasına kadar konforlu ulaşıma kavuşturacağız "dedi. 


 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU