Manisa’nın Demirci ilçesinde yapılan altyapı çalışmaları dolayısıyla 3 yok ulaşıma kapatıldı. Demirci’de son zamanlarda hız kazanan altyapı çalışmaları dolayısıyla Şehreküstü, Yağmur ve Kasımfakı mahallelerinde bulunan yollar ulaşıma kapatıldı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Manisa'da ziyaretlerde bulundu Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Manisa'da ziyaretlerde bulundu

Demirci’de 3 Yol Ulaşıma Kapatıldı (2)

Demirci Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucundan Demircili vatandaşların daha rahat ulaşım imkanına sahip olması planlanıyor. Demircili vatandaşların sorunlarını çözmek için başlatılan Altyapı çalışmaları hız kazandı. Çalışmaların programa göre ilçenin her tarafında devam etmesi planlanıyor. Demirci Belediyesi, bozulan altyapıları onararak vatandaşlara daha iyi hizmet sunuyor.

Demirci’de 3 Yol Ulaşıma Kapatıldı (3)

"Vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmalarını rica ederiz"

 Demirci Belediyesi tarafından yapılan altyapı çalışmaları hakkındaki bilgilendirmede;

““Kasımfakı mahallesi okul caddesi kavaklı camii istikameti, Yağmur mahallesi çamlık sokak, Şehreküstü mahallesi yeni sokak, altyapı çalışması sebebiyle ulaşıma kapalıdır. Bu güzergahı kullanacak olan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmalarını rica ederiz” ifadelerine yer verildi.

Demirci’de 3 Yol Ulaşıma Kapatıldı (1)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU