Manisa’dan çok anlamlı ‘Narin’ tepkiler Manisa’dan çok anlamlı ‘Narin’ tepkiler

Proje, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda gerçekleştirilen toplantıda, Belediye Başkanı Erkan Kara, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Çelik, Kızılay Genel Merkez Sosyal Hizmet Müdürü Suat Çakmak, Demirci Kızılay Yöneticileri Ali Özkahraman ve Basri Başin’in katılımıyla ele alındı.

Demirci Aşevi (2)

Proje kapsamında, Akıncılar Mahallesi'nde kullanılmayan bir bina yenilenerek Demirci Aşevi’ne dönüştürülecek. Aşevi, günlük 200 kişiye sıcak yemek ikramında bulunmayı ve bu yemekleri evlere ulaştırmayı amaçlıyor. Gıda kontrolleri ise İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından günlük olarak yapılacak.

Demirci Aşevi (1)

Başkan Erkan Kara: "İhtiyaç Sahiplerinin Yanındayız"

Belediye Başkanı Erkan Kara, proje hakkında yaptığı açıklamada, “Demirci’miz için önemli bir adım atıyoruz. İlçemizde yıllarca hizmet verecek olan aşevi projesi için ilgili kurumlarımızla bir araya geldik. Akıncılar Mahallesi'ndeki kullanılmayan binayı hızla restore edip kısa sürede hizmete açmayı planlıyoruz. Bu proje ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Kızılay’ın koordinasyonunda belediyemiz, ihtiyaç sahibi ve kimsesiz vatandaşlarımızın hanelerine sıcak yemek ulaştıracak” dedi.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU