Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara’nın talimatı ile ilçe genelindeki doğal gaz onarım ve gaz arızası çalışmaları hız kazandı.


Başkan Kara’nın mayıs ayında Ankara BOTAŞ’ta yaptığı görüşmeler sonucunda Demirci’de doğal gaz onarım ve gaz arızası çalışmalarına başlandı. 22 Mayıs Çarşamba günü Beyazıt Mahallesinde başlayan çalışmalar ilçe genelinde hız kazandı. Beyazıt mahallesinde başlayan çalışmalar, AKSAGAZ ekipleri ve belediye destekleriyle birlikte hız kazandı. Menderes, Nezih Demirkent Caddesi, Şenol Sokak ve Şehit İhsan Tüfenkçi mahallelerindeki doğalgaz çalışmaları tamamlanarak bağlantı kutularının montajı gerçekleştirildi. 

Demirci'de Doğal Gaz Çalışmaları Hız Kazandı! (6)


İlçe genelinde Yıldız sokak, Menderes Bulvarı 4. Sokak, Akarsu camii sokak ve Park Sokakta doğal gaz onarım ve gaz arızası bakım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Demirci'de Doğal Gaz Çalışmaları Hız Kazandı! (5)


“Hedefimiz diğer mahallelerde de gereken çalışmaların yapılmasıdır "

Çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Kara, 4 mahallede doğal gaz kutularının montajının yapıldığını belirterek;

Saruhanlı’da iş yeri satışa çıkarıldı Saruhanlı’da iş yeri satışa çıkarıldı


“Girişimlerimiz neticesinde Beyazıt mahallemizde başlayan doğal gaz onarım çalışmaları hızla sürüyor. Ekipler Beyazıt mahallesinde onarımların tamamlandığı sokaklarda gaz arzının sağlanması için 4 sokakta doğal gaz kutularının montajını yaptı. Hedefimiz Beyazıt mahallesinde onarım çalışmalarının devam ettiği sokaklarında tamamlanmasının ardından sıkıntı yaşanan diğer mahallelerde de gereken çalışmaların yapılmasıdır " dedi.

Demirci'de Doğal Gaz Çalışmaları Hız Kazandı! (4)

Demirci'de Doğal Gaz Çalışmaları Hız Kazandı! (3)
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM