Demirci Organize Sanayi Bölgesi Yatırımı ile ilgili Salihli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde önemli bir toplantı düzenlendi. Demirci’de açılması planlanan Demirci OSB’si için Salihli OSB Müdürlüğü ile toplantı yapıldı.

Img20240821Wa0036 Baf59

Toplantıda son aşamalar konuşuldu

Toplantı 21 Ağustos Çarşamba günü Salihli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde gerçekleşti. Düzenlenen toplantıya, Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan,  Demirci Kaymakamı Yavuz Arslan, Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, Salihli Organize Sanayi Bölge Müdürü Çağrı Duygu, Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Bilget, Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kasım Kabak, Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İbrahim Akarsu ve Salihli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda Demirci OSB’sinin yatırımı ile ilgili konular görüşüldü. Toplantıda yatırımlarla ilgili son aşama masaya yatırıldı.

Img20240821Wa0034 F4Fa5

"Hedefimiz yerinde ve güçlü adımlar atmak"

Başkan Kara, her yatırımı her projeyi titizlikle takip ettiklerini söyledi. OSB hakkında açıklamada bulunan Başkan Kara;

Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi

“ Demirci’nin her yatırımını, her projesini titizlikle takip ediyoruz. Organize Sanayi Bölgesi yatırımımız için Salihli’de Kaymakamımız Yavuz Arslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Kasım Kabak ve Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız İbrahim Akarsu’nun da katıldığı Salihli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Yapılması gereken çalışmaların hızla hayata geçirilmesi ile ilgili verimli bir görüşme oldu. Şehrimiz için biriz ve beraberiz. Hedefimiz yerinde ve güçlü adımlar atarak hızla organize sanayi bölgesi yatırımımız ilçemizde aktif hale getirmek “dedi.

Img20240821Wa0035 Ba857

Muhabir: ELİF YILDIRIM