Demirci Muhtarlar Dermeği Başkanı Fatma Gümüş, muhtarlar ile beraber kahvaltı programında toplantı yaptı.

Başkan Kara ve   CHP İlçe Başkanı Melih Kuru toplantıya katıldı

Demirci Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen, kahvaltı-toplantı programına ilçedeki bütün muhtarlar katılım gösterdi. Düşler Dyarında organize edilen toplantıya Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara ve CHP İlçe Başkanı Melih Kuru katıldı. 

Demirci’de Muhtarlar Sorunlarını Dile Getirdi (6)

Toplantı sırasında mahallelerin sorunları konuşuldu. Vatandaşların talep ve isteklerini yerine getirmek için çalışmalar başlatıldı. İlçe muhtarları, Başkan Kara ve CHP İlçe Başkanı Melih Kuru’ya taleplerini ve sorunlarını iletti. 

Demirci’de Muhtarlar Sorunlarını Dile Getirdi (4)

"Sorunlarımıza en iyi  şekilde çözüm bulmaya çalışıyorlar"

Toplantı sırasında konuşma gerçekleştiren Muhtarlar Dernek Başkanı Fatma Gümüş, mahalle sorunlarının konuşulduğu programa katılım gösterdikleri için Başkan Kara, CHP İlçe Başkanı Kuru’ya teşekkür ederek;

Şehzadeler dikkat! 19 Eylül elektrik kesintisi Şehzadeler dikkat! 19 Eylül elektrik kesintisi


“Derneğimiz tarafından düzenlediğimiz ve mahallelerimizin sorunlarının konuşulduğu programımıza teşrif eden Belediye Başkanımız Erkan Kara ve CHP İlçe Başkanımız Melih Kuru katılarak bizleri onurlandırdılar. Bizlerin sorunlarına en iyi şekilde çözüm bulmaya gayret eden Belediye Başkanımız Erkan Kara’ya ve CHP İlçe Başkanımız Melih Kuru’ya teşekkür ediyorum.” dedi. 

Demirci’de Muhtarlar Sorunlarını Dile Getirdi (3)

“Çözüm odaklı çalışıyoruz”

Toplantı sırasında konuşulan sorunlar için Başkan Kara, gerek Hükümet gerekse Büyükşehir ile sürekli görüşme ve temas halinde olduklarını açıkladı. Toplantıyı organize eden Dernek Başkanı Fatma Gümüş ve yönetim Kuruluna teşekkür eden Başkan Kara;


“ Hedefimiz daha güzel, daha yaşanabilir bir Demirci. Bunun için gerek Hükümetimiz, gerekse Büyükşehir Belediyemiz ile sürekli görüşme ve temas halindeyiz. Belediyemiz olarak muhtarlarımızla her hafta Çarşamba günü toplantı düzenliyor, mahallelerimizin isteklerini alarak, çözüm odaklı çalışıyoruz. Bu programı organize eden Muhtarlar Dernek Başkanımız Fatma Gümüş ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum “ifadelerini kullandı.  

Demirci’de Muhtarlar Sorunlarını Dile Getirdi (1)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU